Prinditud postkaartide saatmine kogub populaarsust

Kõik hea mis on kord unustatud tuleb alati ringiga tagasi.

Vahepeal varjusurma vajunud trükitud õnnitlus- ja tervituskaartide saatmine oma sõpradele ja lähedastele on tagasi tulnud. Saadetud postkaartide hulk kasvab igal aastal sarnaselt LP plaatide müügiga. Kui digitaalselt andmekandjalt mängitav muusika ei ole melomaani jaoks piisavalt “elus”, ei kanna ka digitaalne õnnitluskaart enam piisavalt emotsiooni ja lihtne FB-s vajutatud “like” on oma väärtust kiirelt kaotamas.

Kindlasti meeldib sulle rõõmustada oma lähedasi ja sõpru erilistel hetkedel, nagu sünnipäevad, jõulud ja muud tähtpäevad. 

Tähtpäevad ja pühad on täis rõõmu ja armastust ning need on ka suurepärased võimalused oma lähedastele tundeid ja häid soove edastada. Kas olete mõelnud, kuidas teie sõbrad, pere ja kolleegid tunneksid, kui postkasti avades ootaks seal ilus, personaalne õnnitluskaart või tervituskiri just sinult? Kas sina rõõmustaksid kui sa enda postkastist leiaksid tervituskaardi kallilt sõbralt keda pole ammu näinud? 

Trükitud tervituskaardid on suurepärane võimalus näidata oma armastust ja hoolivust ning jätta meeldejääv mälestus. Need kaardid võivad tähendada palju rohkem kui lihtsalt tühjad sõnad ekraanil.

Lase oma armastusel ja hoolivusel särada läbi meie piltpostkaartide ning näita oma lähedastele ja sõpradele, kui palju sa neist hoolid. 

Tellides vähemalt 20 postkaarti, on foto pildistamine ja kaardi kujundus tasuta!

Tule Keila Foto stuudiosse ja lase endast teha meeldejääv foto mida tervituskaardil kasutada. Tule üksi või võta kaasa abikaasa, elukaaslane ja lapsed. Teeme stiliseeritud portreefoto või särava perefoto mis muudab sinu postkaardi unustamatuks emotsiooniks nii sulle kui ka neile kellele sa temaga tervitusi saadad.

Kui sa ikka veel kõhkled ja pole kindel miks sa peaksid tervitused edastama just trükitud kaardi abil siis allpool leiad mõned põhjused miks sa peaksid seda tegema.

On mitmeid põhjuseid, miks trükitud õnnitluskaartide saatmine on parem kui digitaalsete sõnumite saatmine:

  1. Isikupärasem: Sinu fotoga trükitud kaartide saamine on tunduvalt isiklikum kui digitaalsete sõnumite saamine. Trükitud kaartidesse saab kirjutada oma sõnumid käsitsi, mis annab kingitusele isiklikuma ja hoolivama tähenduse.
  2. Pikaajalisem mälestus: Prinditud kaartidel on füüsiline vorm ja need jäävad tavaliselt kauemaks alles kui digitaalsed sõnumid. Prinditud kaartide saajad võivad neid tulevikus uuesti vaadata ja neile tagasi mõelda, mis tähendab, et need on pikemaajalised mälestused.
  3. Personaalsem: Trükitud kaardid võivad olla emotsionaalsemad ja siiramad, eriti kui neil on kasutatud spetsiaalselt kaardi jaoks loodud fotot. Foto abil on võimalik luua midagi ainulaadset ja isiklikku, mis annab tervituskaardile suurema tähenduse.
  4. Suhete soojendaja: Trükitud kaart avab suletud uksed ning soojendab üles ammu jahtunud suhted.   Tervita omma vanu sõpru ja näita, et sa hoolid ja igatsed nende järgi.
  5. Eristumine: Trükitud sünnipäevatervitusena eristub sinu tervitussõnum teistest, digitaalselt saadetud tervitustest ja õnnitlustest. Tihti on sõnumi saaja positiivselt üllatunud ning tahab sind selle tervituse eest personaalselt tänada.
Mis teeb fotolõuendist suurepärase kingituse?
Pere- ja sõbrafotod Keila päeval

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Close Minu ostukorv
Close Lemmikud
Close Hiljuti vaadatud
Close
Close
Kategooriad